Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sushi
- 90 g sementes de girassol
- 300 g água
- 250 g bolbo de aipo cortado em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 15 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 pitada de sal
- 75 g cenoura cortada em rodelas
- 4 folhas de algas Yakinori (20x20 cm)
- ½ abacate cortado em tiras (1 cm aprox.)
- 4 folhas de couve kale s/ talo
- 50 g curgete cortada em tiras (1 cm aprox.)
Molho de gengibre agridoce
- 100 g molho de soja
- 1 c. chá de xarope de ácer
- ½ c. chá de pasta de miso (optioneel)
- 1 c. chá de gengibre fresco ralado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g