Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g esparguete
- 35 g azeite
-
1
pé de rosmaninho, só as folhas
of 1 pé de alecrim, só as folhas - 8 dentes de alho
- 200 g tomate maduro s/ sementes, cortado em pedaços
- 10 folhas de manjericão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1964.5 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1065.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Penne com húmus e atum
30min
Esparguete de frutos do mar
45min
Penne com legumes no forno
1h 5min
Esparguete à portuguesa
45min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30min
Macarrão com molho de tomate e chouriço
25min
Massa com chouriço e feta
35min
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
1h
Esparguete integral com cebola e acelgas
1h 10min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Penne com atum
30min