Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado (baixas)
- 1 folha de louro
- 3 pés de manjerona
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta (optioneel)
- 10 g salsa
- 100 g vinho branco seco
- 100 g tomate em pedaços
- 350 g arroz p/ risoto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2425.9 kJ / 579.8 kcal
- Eiwitten
- 60.1 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 6549.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de dourada
1h
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto de bacalhau com grão
40min
Risoto de legumes
40min
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Risoto de curgete e camarão
35 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto à alentejana
30min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de frango com frutos secos
35 Min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30min
Risoto de ervilhas e camarão
40min