Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lechuga romana, en trozo
- 2300 g de agua
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 500 g de falda de res, en trozos de 4 cm
- 60 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 jitomates saladet, sin semillas y cortados en tiras
- 40 g de cebolla morada, cortada en rebanadas finas
- de aguacate
- tostadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1370 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Salsa roja de molcajete
10 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Rajas con queso
25 Min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Tinga de pollo TM6
30 Min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Picadillo
25 Min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min