![Illinois Pierogi Illinois Pierogi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEF4C93D-65CE-4060-A672-4459AA2D7171/Derivates/E8EA9A74-C53F-4289-9B2E-FE12FDF6C348.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cheese Filling
- 17 ½ oz water
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 3 tbsp unsalted butter
-
1 ½
tsp semolina
of 1 ½ tsp all-purpose flour - 13 oz mascarpone cheese
- ¾ tsp salt, to taste
- ¾ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 9 oz warm water, plus extra to seal and boil pierogi
- 1 large egg
- 1 oz grapeseed oil
- 17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 pinches salt, to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
Topping
- 16 oz yellow onions, quartered
- 2 oz unsalted butter, cubed, plus extra to fry
- 2 oz extra virgin olive oil
- fresh parsley leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 439 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Fruit Ice Cream
5min
Pizza Dough
1 godz.
Minestrone
45 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Matcha Nice Cream
35 min
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10u.
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min