Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 500 g mleka
- 1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 566 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 230.6 mg
Alternatieve recepten
Sos serowy roquefort
20 min
Beszamel – 600 ml
15min
Purée z marchewki i pieczonej papryki konserwowej
30 min
Paprykowy sos holenderski
15min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15min
Sos beszamelowy
15min
Sos serowy Mornay
10min
Beszamel – 1100 ml
15min
Sos śmietanowo-porowy
30 min
Sos hamburgerowy
5min