Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa quebrada:
- 250 g de harina
- 120 g de mantequilla, fría, en trozos
- 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de polvo para hornear
Relleno:
- 150 g de queso oaxaca
- 120 g de leche
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 huevos
- 10 g de harina
- sal y pimienta, al gusto
- 250 g de setas
- 15 g de aceite
- 5 chiles guajillo, desvenados
- 50 g de agua
- 1 cubo de caldo de pollo
- 1 ramita de epazote, sólo las hojas enteras
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3023 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de champiñones
20min
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Tarta tatin de jitomate
1 Std. 10 Min
Soufflé de huauzontle
50min
Bolitas de coliflor al horno
1h 30min
Tarta de papas y champiñones
1h 20min
Panqué de plátano
1h 50 min.
Quiche de espinacas con tocino
2h
Quiche de brócoli y salmón
1h
Molotes de plátano rellenos de queso
45min