Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso Gruyère
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 2 cditas de sal fina
- 1 cucharada de agua
- frijol negro seco, crudo
- 1 rama de epazote, sólo las hojas
- 1 dientes de ajo
- ½ chile serrano, sin semillas
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla morada, en trozos
- 130 g de champiñones, en cuartos
- 190 g de flor de calabaza, limpia
- 100 g de elote amarillo, en grano y enlatado
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 60 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2713 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta tatin de jitomate
1ωρ. 10 λεπτ.
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1ωρ.
Pay de atún
1 godz. 40 min
Soufflé de huauzontle
50 λεπτ.
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 Min
Tartaleta de calabaza y verduras
2 Std.
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1ωρ.
Quiche lorraine
45min
Botana de ricotta y espinaca
1ωρ.
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 godz. 45 min
Quiche de espinacas con tocino
2 Std.