Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 godz. 35 min
Eton mess aux fruits rouges
2h 20 min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Pavlova à la grenade
3hod.
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4u.