Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15min
Pavlova aux fruits rouges
4h
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2h 45min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 Std. 45 Min
Pavlova aux figues
4h
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.