Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
-
150
g manteiga
of 150 g banha - ½ saqueta de fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
- 1 ovo
- 500 g farinha
Recheio
- 200 g queijo mozarela
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 200 g tomate
- 30 g azeite
- ½ pimento verde cortados em rodelas
- ½ pimento vermelho cortados em rodelas
- 50 g cornichons
- 480 g atum em lata escorrido
- 50 g presunto em cubos
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2951 kJ / 706 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de atum
1h
Empanada de sardinha
3h
Empada de galinha
2h
Empanada caprese com molho de manjericão
1h 30min
Empada de alheira e grelos
1h
Empada de frango e alho-francês
50min
Tarte com recheio de peru
1h 30min
Empanadas de frango
2h 30 min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Folhados de carne
1h 10min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Empanada Catalã
2h