Compatibele versies
Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arroz e salmão
- 500 g arroz p/ sushi
- 1300 g água
- 450 g lombo de salmão s/ pele cortado em pedaços pequenos
- 4 c. sopa de vinagre de arroz
- 2 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
Molho teriyaki e salmão
- 2 dentes de alho
- 15 - 20 g gengibre fresco cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 150 g molho de soja
- 100 g mirin
- 80 g açúcar
- 20 g fécula de batata
Montagem
- 8 folhas de folha nori
- Maionese q.b. p/ espalhar
- Espinafres baby, q.b. p/ rechear (50 g aprox.)
- Abacate maduro q.b. p/ rechear, cortado em fatias (2-3 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1801.3 kJ / 430.5 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1363.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz para sushi
1h 15min
Sushi nigiri
1h
Ovos coreanos marinados
30min
Pasta de gengibre
15min
Donuts de sushi
50min
Xarope Chai
15min
Wraps de alface com frango e molho de caril e coco
40min
Cebola caramelizada
40min
Sushi temaki
1 Std. 40 Min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8h 50min
Poke de salmão
1h 30min
Sushi em taça
30min