Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cukru, plus dodatkowa ilość do do obtoczenia
- 25 g pektyny jabłkowej
- 200 g syropu glukozowego
- 1000 g purée owocowego, np. purée z mango z puszki (patrz wskazówka)
- 10 g kwasku cytrynowego, w proszku, plus dodatkowa ilość do obtoczenia (opcjonalnie)
- Voeding
- per 50 sztuk
- Calorieën
- 14193.3 kJ / 3390 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 844 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi w sosie pomidorowym
30 min
Kluski kładzione
15 min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 godz. 25 min
Crémeux czekoladowe
3 Std. 15 Min
Deser czekoladowy z biszkoptami
6h 20 min.
Financiery orzechowe z malinami
1h 20min
Purée z kapusty i kasztanów
35 min
Sos ze słodkiego cherry
20 min
"Dżem" bekonowy
1h 20min
Pesto pomidorowe
15 min
Tarta czekoladowa
1 godz. 50 min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min