Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 120 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 g salsa
- 5 g aipo em rama
- 250 g vinho branco
- 25 g brandy
- 25 g vinho do Porto
- 50 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 1 c. chá de folhas de alecrim
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 perdizes cortadas em 4 pedaços
Escabeche
- 50 g azeite
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 20 g vinagre balsâmico
- 30 g vinagre de vinho branco
- Salsa picada q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 93 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Bisque de vieiras com crostini de rosmaninho e azeite de limão
5h 10 min
Rabo de boi
16h
Bolo com amores-perfeitos
55min
Sopa de segurelha
40min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Geen beoordelingen
Mistura de especiarias doce
5 min
Sopa do vidreiro
45min
Poejada
45min
Caldo de bacalhau
30min
Creme de bacalhau
35min
Sopa de bacalhau e marisco
1u.