Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 120 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 g salsa
- 5 g aipo em rama
- 250 g vinho branco
- 25 g brandy
- 25 g vinho do Porto
- 50 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 1 c. chá de folhas de alecrim
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 perdizes cortadas em 4 pedaços
Escabeche
- 50 g azeite
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 20 g vinagre balsâmico
- 30 g vinagre de vinho branco
- Salsa picada q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 93 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassata de avelã e chocolate
8 godz.
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM5
Geen beoordelingen
Canja fresca de Natal
1h 15min
Gratinado de aipo com cherne
45min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 godz. 45 min
Açorda de perdiz
1h 20min
Rolos de vegetais e gambas
1h
Lombinho en croûte
10 godz. 15 min
Tártaro de salmão com ovo e abacate
45min
Peru de Natal Recheado
19h
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Ovas com alho e malagueta
35min