Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2826 kJ / 679 kcal / 2826 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g / 9.8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g / 35.8 g
- Vetten
- 54.9 g / 54.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes
1sa 20 dk
Ciambelline glassate
50 min
Cannelloni di zucca
1h 50 min
Fantasmini
7 godz. 50 min
Torta degli auguri
1h 35min
Ghiacciolo al gianduia
6 Std. 15 Min
Marshmallow di pan di zenzero
Geen beoordelingen
Coppe di Garibaldi
1 godz. 5 min
Torta Cook-Key®
2sa
Barrette bicolore al riso soffiato
2 godz. 35 min
Taralli morbidi allo yogurt
4sa 25 dk
Torta Bimby®
1h 50 min