Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2826 kJ / 679 kcal / 2826 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g / 9.8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g / 35.8 g
- Vetten
- 54.9 g / 54.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta marmorizzata
2h
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3 Std.
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Delizia al cioccolato
40 Min
Pizza Margherita
2h
Torta fragole e Champagne
4h 30 min
Bignè all'amarena
3 Std.
Amandovolo
1h 15min
Cotton cheesecake
2h 45min
Crostata alle mele
1 Std.
Torta veloce al cioccolato
20 Min