Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
- 50 g di ciliegie congelate, denocciolate (vedere varianti)
Ciliegie candite
- 300 g di ciliegie congelate, denocciolate
- 100 g di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaino di agar-agar
Crema al pistacchio
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 80 g di zucchero
- 2 uova
- 70 g di burro a tocchetti
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di liquore alle ciliegie (optioneel)
- 1 fagiolo secco
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3356 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 51.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta marmorizzata
2 Std.
Galette des rois al cioccolato
2h 30min
Pizza Margherita
2 Std.
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2 Std. 20 Min
Crocchette di cozze
10h
Millefoglie all'albicocca
55 Min
Castagnole ripiene
14 Std.
Galette des rois al limone
2h 30min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Crostata alle mele
1 Std.
Crema Bimby ®
45 Min