![Ciaramicola Ciaramicola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47cd8e14-056d-4c85-863b-f08dd1944824/Derivates/b8cfef7a-a1ed-498b-a644-b4c65d87d425.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al testo
1 godz.
Crema fritta alla veneziana
1ч. 30 мин.
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Pizza di pasqua dolce
3ч.
Fave dei Morti
55 min
Maritozzo romano
11 Std.
Castagnole
1ч. 20 мин.
Crescia sfogliata urbinate
1ч. 30 мин.
Tozzetti
1ч. 30 мин.
Crescia al formaggio
3sa 10 dk
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambelline al vino rosso
1 godz.