Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Crescia al formaggio
3h 10min
Tozzetti
1h 30min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambellone alla frutta secca
55min
Cantucci
1h 50 min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Torta al testo
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Maritozzo romano
11h
Cantuccini di Prato
1h
Ciambelline al vino rosso
1h