Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Sbrinz, in Stücken (1 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Rapsöl
- 500 g Rindshackfleisch
- 1 EL Mehl
- 4 EL Tomatenpüree
- 2250 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 400 g Hörnli
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3094 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Rindsvoressen
1h 50 min.
Kartoffelstock nature
55min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 λεπτ.
Älpler Magronen
45min
Riz Casimir
45min
Älplermagronen
30 λεπτ.
Älpler Magronen
45min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 λεπτ.
Chügelipastetli
30 λεπτ.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min