Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 60 g de leche
- 3 cditas de azúcar
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 20 g de aceite vegetal
- aceite vegetal, para engrasar
- 360 g de harina de trigo
Relleno y panes al vapor
-
2
hongos shiitake frescos
of 2 de hongo shiitake seco, hidratados en agua caliente - 2 cebollas cambray, en trozos
- 80 g de hojas de col blanca, en trozos
- 1 rebanada de jengibre fresco (2 mm)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 140 g de carne molida de cerdo
- 40 g de salsa de soya
- ½ cdita de azúcar
- 15 g de salsa de ostión
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kreplaj
55 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Pollo teriyaki
30 Min
Chiffon cake
1 Std.
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1 Std. 15 Min
Udon casero
1 Std.
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14hod.
Pollo con ajonjolí
40 Min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Kofta
50min
Gohan
45 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min