Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 250 g mantequilla sin sal, en cubos y un poco más para engrasar
- 230 g de almendras
- 300 g de semolina fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- 4 huevos grandes
- 1 cdita de extracto de almendra natural
- 1 cdita de vainilla
Jarabe
- 140 g de azúcar
- 150 g de agua
- 175 g de miel
- 25 g de mantequilla sin sal
- 1 ½ cditas de esencia de azahar (optioneel)
Para servir
- 50 g de almendras fileteadas, tostadas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2226 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de almendras y vainilla
2 godz.
Calabaza en espiral con salchicha italiana, gorgonzola y nueces
Geen beoordelingen
Helado de coco y papaya
4 godz. 10 min
Pastel de canela y nuez
1h
Gelée de mango
15min
Bizcocho de zanahoria
1 godz. 55 min
Mini pays de manzana
1h
Pastel de tres leches
3 godz.
Nieve de guanábana y mango
5 godz.
Bizcocho de guayaba y coco, vegano y sin gluten
10min
Pastel Persa de zanahoria y coco
2h 20min
Pastel de choco nuez
50 Min