Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt, halbiert
- 10 g Rapsöl
- 300 g Rindfleisch, mager, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 500 g stückige Tomaten (Fertigprodukt)
- 200 g Wasser
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- 250 g grüne Bohnen (frisch oder TK, aufgetaut), in Stücken
- 1 Dose Mais (340 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (410 g), abgetropft und abgespült
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 TL Saure Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1296 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 13.3 g
Alternatieve recepten
Räuberfleisch
1 godz. 15 min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Chili con carne
40min
Schweinefleisch mit Wasabi
2 godz. 45 min
Würziger Feuertopf
40min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min
Hähnchen-Arrabiata
55 dk
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h