Compatibele versies
Crêpes rellenas de pollo, espinacas y queso de cabra con salsa de puerros
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes y relleno
- 50 - 65 g de mantequilla
- 450 g de leche
- 180 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso, salpimentado y en tiras (1-2 cm)
- 100 g de vino blanco para cocinar
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 4 cucharadas de queso cremoso tipo Philadelphia® (aprox. 150 g)
- 7 rodajas de queso de cabra en rulo (aprox. 120 g)
Salsa de puerros
- 300 g de puerro en rodajas
- 40 g de mantequilla
- 200 g de leche
- 20 g de maicena
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 14 unidades
- Calorieën
- 17359.7 kJ / 4153 kcal
- Eiwitten
- 249.3 g
- Koolhydraten
- 195.4 g
- Vetten
- 262.6 g
- Vezels
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Costrada de espinacas y queso feta
1 godz.
Canelones de ave Rossini
1 Std. 40 Min
Crêpes de maíz dulce rellenas de pescado con champiñones
1 godz. 15 min
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1h 10min
Quiche de calabacín con jamón york
1 godz.
Pie de pollo y setas
45 min
Patatas rellenas de gambas
1 godz.
Quesadillas de espinacas y alcachofas
20 min
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50 min
Pascualina
1 godz. 45 min