Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g milk
- 80 g unsalted butter, melted and cooled, plus extra for greasing
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 large egg
- 1 Tbsp granulated sugar
- 2 ¼ tsp dried instant yeast
- 480 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Caramel Sauce
- 160 g unsalted butter, diced
- 160 g double cream
- 320 g dark brown sugar
- 1 ½ Tbsp vanilla bean paste
Filling
- 200 g pecan nuts, toasted
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 20 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2851 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Hot Artichoke Dip
30min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Banoffee Cream Pie
2 godz. 40 min
Ombre Cake
2 Std. 10 Min
Pistachio Almond Twists
45 Min
Raspberry Dacquoise
2h
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min