Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g milk
- 80 g unsalted butter, melted and cooled, plus extra for greasing
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 large egg
- 1 Tbsp granulated sugar
- 2 ¼ tsp dried instant yeast
- 480 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Caramel Sauce
- 160 g unsalted butter, diced
- 160 g double cream
- 320 g dark brown sugar
- 1 ½ Tbsp vanilla bean paste
Filling
- 200 g pecan nuts, toasted
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 20 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2851 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 Std.
Arctic Roll
14h
Pumpkin Pie
5h
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 Std. 30 Min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 Std. 30 Min
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25 min
Ice Cream Layer Cake
43h 35 min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Custard Layers
2 godz. 20 min
Chocolate Lava Cookies
1 Std. 40 Min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 Std. 30 Min