Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan rápido de tinta de calamar
- 85 g de leche
- 75 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca
- 2 sobres de tinta de calamar
- 230 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
Alioli
- 250 g de aceite de girasol
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
Calamares fritos
- 500 g de aceite para freír
- 500 - 600 g de calamares frescos (en trozos de 3x3 cm o en anillas)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 150 g de harina
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4755 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 102.7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Revolconas con pulpo
45 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2 Std. 20 Min
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 min
Bao buns con gambones crujientes
1 godz.
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 min
Tigres
1 godz.
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3h
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Rollitos de primavera con gambas y salsa agridulce
1 godz. 15 min