Compatibele versies
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortos
- 200 g de harina de maíz
- 2 claras de huevo
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de agua caliente
- 1 cucharadita de sal
Picadillo y huevos de codorniz
- 2 dientes de ajo
- 250 g de magro de cerdo en trozos (previamente congelado durante 20-30 min)
- 250 g de panceta fresca de cerdo cortada en trozos (previamente congelada durante 20-30 min)
- 3 cucharadas de pimentón dulce
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para freír los huevos)
- 24 huevos de codorniz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 6.13 g
- Koolhydraten
- 6.07 g
- Vetten
- 10.14 g
- Vezels
- 0.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetones de picadillo de chorizo
9 godz. 15 min
Lacón con cachelos
30 min
Rollo de bonito
1h 10min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1 godz.
Casadielles
3h
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min
Centollos con cabrales y sidra
1 godz.
Sangría de sidra
5min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Patatas con salsa de cabrales
50 min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 Std.
Bollos preñaos
2 Std. 30 Min