Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Wasser, kochend heiß, und etwas mehr zum Kochen
- 40 g Parmesan, in Stücken
-
10
g Pilze, getrocknet, gemischt
of 10 g getrocknete Steinpilze - 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 500 g Porree, 50 g in Stücken (2 cm), 450 g Weißes und Hellgrünes der Länge nach halbiert, in Stücken (1 cm)
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Champignons, geviertelt
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- 500 g Bandnudeln (z.B. Fettuccine)
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2843 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Pilzrahmsauce
20 min
Nudelauflauf mit Spinat
1h 20min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40 min
Pilzsauce
35 min
Spinat-Sahne-Sauce
25 min
Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
1 godz.
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40 min
Tagliatelle mit Pilzen
1 godz.
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25 min