Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 naranjas
- 1 pato (entero), sin vísceras (aprox. 1,5-2 kg)
- 2 tiras de piel de limón
- 2 clavos
- 10 granos de pimienta negra
- 2 palos de canela (de aprox. 8 cm)
- 200 g de zumo de naranja recién exprimido
- 20 g de miel de azahar
- 100 g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
- 20 g de salsa de soja
- 1 cucharada de vinagre
- 1 ½ cucharadas de extracto de buey
- 1000 g de agua
- 20 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Costillas de cerdo fritas con salsa agridulce - China
1sa
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3u.
Alitas de pollo picantes (Buffalo wings)
1h 40min
Pollo de corral al vapor con salsa de arándanos
2sa 40 dk
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 godz. 15 min
Relleno para pavo asado
1sa
Cabrito en adobo
1sa 10 dk
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1h 5min
Callos a la asturiana
1sa 20 dk