Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Dose Sauerkraut, klein (Abtropfgew. 285 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 100 g Cabanossi, in Scheiben
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Kohlsuppe
45min
Weißkohlauflauf
1h 20 min
Rosenkohl-Auflauf
1h
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2h 30 min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Scharfer Weißkohltopf
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min