Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 10 g coentros
- 500 g água
- 35 g azeite
- 200 g lombos de pescada
- 100 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g leite magro
- 50 g farinha
- 2 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 gemas de ovo
- 4 claras de ovo
- ½ limão, só o sumo
- Manteiga q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Rolo de pescada e salmão
1u. 15min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 Std. 40 Min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Bacalhau espiritual
50 min
Soufflé de atum
1u. 15min
Soufflé de peixe
1h
Crepes de pescada
1u. 15min
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Fricassé de pescada
1u. 10min
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5min
Esparregado
20 min