Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g água
- 30 g gelatina em pó light c/ sabor a frutos do bosque
- 5 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ demolhar
- 500 g iogurte natural magro
- 100 g natas light
-
60
g xarope de agave
of 60 g mel
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 559 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panacota de cereja
3h
Crumble de pera com chocolate
30min
Baklava
1 Std. 20 Min
Panacota de maracujá
5u. 10min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2h 30min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 Std. 35 Min
Panacota de cereja
3h 30min
Panacota light com morangos
3h
Bavaroise de morango
8 Std. 5 Min
Panacotas de iogurte grego
3h
Tiramisú de chocolate e morango
2h
Panacota com coulis de morango
6h 25min