Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g wody, plus dodatkowa ilość do odparowania podczas pieczenia
- 10 - 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 650 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- 120 g cukru
- 180 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb pszenny
1h 30min
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45min
Słodkie weneckie bułki maślane
2h
Drożdżowe bułeczki z za'atarem
1h 30min
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2 Std. 40 Min
Turecki płaski chleb
2h
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)
1h
Bułki na piwie z cheddarem
3u. 15min
Chlebek buraczany z za'atarem
1h 55 min
Chlebek piwny
1h 20min