Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g wody, plus dodatkowa ilość do odparowania podczas pieczenia
- 10 - 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 650 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka soli
- 120 g cukru
- 180 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Słodkie weneckie bułki maślane
2hod.
Chleb na zakwasie z krzycą i suszonymi morelami
12 Std. 30 Min
Chlebek buraczany z za'atarem
1 godz. 55 min
Szwajcarski chleb rustykalny
25 Std. 20 Min
Pumpernikiel
43 Std.
Rustykalny chleb z oliwkami, figami i orzechami
2h 20min
Ciabatta
4 Std. 40 Min
Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)
1h
Chleb codzienny na drożdżach
3 Std. 45 Min
Chlebek piwny
1hod. 20min
Drożdżowe bułeczki z za'atarem
1 Std. 30 Min
Chleb pszenny
1 Std. 30 Min