![Balsamico-Gelee Balsamico-Gelee](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72DC1C05-8B51-448F-B55E-8532B9C929E8/Derivates/059a2660-f05f-4660-8e25-ae933e3af920.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Balsamico, dunkel
- 300 g Birnensaft
- 225 g Rohrzucker
- 25 g Gelfix extra 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z.B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 2 Lorbeerblätter
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon-Konfitüre
25min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 Std.
Feigensenf
1 Std.
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min
Bratapfel-Zucker
5 Min
Chili-Honig-Senf
336h
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Whiskey-Senf
35 Min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40min