Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 100 g Mandeln
- 190 g Zucker
- 1 Vanilleschote
- 165 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier
- 270 g Mehl
- ¾ Pck. Backpulver
- 300 g Babyspinat, gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt
Heidelbeerguss
- 400 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
- 15 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 30 g Zitronensaft
Frischkäseguss und Fertigstellung
- 75 g Zucker
- 200 g Frischkäse
- 20 g Zitronensaft
- Voeding
- per 16 Stücke
- Calorieën
- 22449 kJ / 5363 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 527 g
- Vetten
- 304 g
- Vezels
- 49.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie-Baklava
4h 45min
Charlotte Russe
3h
Grüner Krümel
2 Std.
Carrot Cake Trifle
10h
Erdbeer-Spekulatius-Cheesecake mit Lotus-Keksen
4 godz. 40 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Valentine's Cheesecake
4 godz. 30 min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 Std. 30 Min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2 Std. 30 Min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Kürbis-Apfel-Kuchen
3h
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 godz. 30 min