Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g sera owczego (typu feta lub mizithra), pokrojonego na kawałki
- 30 g zielonych oliwek, bez pestek
- 3 gałązki tymianku, świeżego
- 75 g mleka
- 75 g wody
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- ½ łyżeczki cukru
- 300 g mąki pszennej
- 75 g oleju
- ½ łyżeczki soli
- 2 jajka
- ziarna sezamu, białego, ilość do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 417 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rogaliki na piątkę
2h 20min
Czebureki
2 Std. 35 Min
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Smażone pierożki wonton
1 Std. 25 Min
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2h 50min
Pieczone pierożki z szynką
2 Std. 30 Min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2h 20min
Paszteciki krucho-drożdżowe z mięsem i kaszą jęczmienną
1 Std. 30 Min
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Pieczone pierogi ze szpinakiem
1h 10 min
Paszteciki piknikowe
50 Min
Pieczone pierożki z kapustą
2 Std. 30 Min