Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de tomates fraîches, concassées
- 2 - 3 feuilles de basilic frais, lavées et essuyées
- 1 ½ c. à café de sel, et 1 pincée pour la finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce napolitaine
1h
Pizzas marinara
3h
Crêpes aux clémentines
2h
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pâte à pizza (à personnaliser)
1h 10min
Pizza XXL
3h
Mini-calzones végétariennes
2h
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 25 min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza quatre saisons
1h 35 min
Pizza romaine
1h 40min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min