Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 270 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Zitronen, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 120 g Mango, reif, in Stücken
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 180 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier (Kl. M)
- 225 g Mehl
- 25 g Speisestärke
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 1 Sharonfrucht, halbiert, in dünnen Scheiben
- 100 g Physalis
Zitronencreme und Fertigstellung
- 90 g Zucker
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Mango, in Spalten
- 100 g Physalis
-
30
g Kokosnuss, frisch, geraspelt
of 30 g Kokoschips
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1600 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Aprikosenmuffins
40min
Birnen-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Pflaumenschnitten mit Pumpernickel
1 Std. 10 Min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Avocado-Torte
5h 30min
Heidelbeerkuchen vom Blech
1h 45min
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1 godz. 25 min
Saftiger Himbeerkuchen
1 godz. 30 min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5 Std.
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Rübli-Gugelhupfe
1 godz. 30 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min