Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter, weich, zum Einfetten
- Mehl zum Bestäuben
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 5 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 200 g Himbeeren
- 200 g Brombeeren
- 200 g rote Johannisbeeren
- 200 g schwarze Johannisbeeren
- 200 g Heidelbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 860 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2h
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Erdbeertorte
4 Std.
Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren
2 Std. 30 Min
Blaubeer-Blondies
1 Std.
Beeren-Ricotta-Käsekuchen
3h 25min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Heidelbeermuffins
45min
Schokoladentorte
4 Std.
Schoko-Streusel-Muffins
1 Std. 30 Min
Blaubeer-Muffins mit Blaubeer-Topping
1h 50min
Erdbeermuffins
40min