Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter, weich, zum Einfetten
- Mehl zum Bestäuben
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 5 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 200 g Himbeeren
- 200 g Brombeeren
- 200 g rote Johannisbeeren
- 200 g schwarze Johannisbeeren
- 200 g Heidelbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 860 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Kirschkuchen vom Blech
1u. 20min
Erdbeermuffins
40 Min
Beeren-Kokos-Kuchen
2 Std. 10 Min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2h
Apfel-Streuselkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 Std.
Käsekuchen mit Beeren
2h 50min
Beeren-Ricotta-Käsekuchen
3 Std. 25 Min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1u. 20min
Brombeermuffins
45 Min
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.