Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão

Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão

4.4 9 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 doses

Ingrediënten

  • medalhões de pescada (4 unid.)
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • queijo flamengo
    4 fatias de
  • presunto
    4 fatias de
  • dentes de alho
    2
  • cebola
    70 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • vinho branco
    100 g
  • água
    100 g
  • berbigão fresco e limpo
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 955.7 mg
Eiwitten 45.5 g
Calorieën 1660.7 kJ / 396.9 kcal
Vetten 17.3 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 9.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...