Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wody
- 14 jajek
- 70 g mleka
- 50 g białego chleba
- 50 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście (ok. 5 pęczków)
- 1 - 2 łyżki octu
- ½ - 1 łyżka musztardy
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- mąka pszenna, do panierowania
- bułka tarta, do panierowania
- olej, do smażenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 690 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb faszerowany jajkami i fasolką z oliwkami
5 Std. 35 Min
Polano bożonarodzeniowe
45min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Zielony sos wielkanocny
1h 20min
Kolorowy wieniec wielkanocny
2h 30min
Ziemniaki księżnej (pommes duchesse)
1h
Kule serowe
1h
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55min
Scones z camembertem
45min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35min
Rożki z ciasta chlebowego nadziewane sałatką
3h 10 min.
Kolorowe kulki z kurczaka
1h 15min