Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g mango, dojrzałego, pokrojonego na kawałki
- 100 g oliwy z oliwek
- 30 g octu jabłkowego
- 1 szczypta soli
- 200 g liści szpinaku baby, świeżych
- 250 g pomidorków cherry, pokrojonych w ćwiartki
- 60 - 80 g filetów z pstrąga wędzonego, bez skóry, pokrojonych w 2-3 cm paski
- orzechy włoskie, łuskane, połówki, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1551 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 22.36 g
- Koolhydraten
- 5.82 g
- Vetten
- 28.54 g
- Vezels
- 3.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio z gruszki z serem pleśniowym i orzechami (TM6)
15min
Sałatka z jeżynowym sosem winegret
20min
Śródziemnomorska sałatka z dressingiem z pieczonej papryki (TM6)
20min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM6)
20min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM5)
20min
Sos balsamiczny
25min
Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM5)
45min
Kanapki z tatarem z łososia i kremem z awokado
20min
Sos winegret
5min
Carpaccio z buraka z serem buratta (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 Std. 30 Min
Sałatka Cezar
50min
Sałata z sosem winegret
5min