![OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D4CDD9E-2334-4276-99FF-EDA880A5FF80/Derivates/968fe0a9-5966-4151-8788-a3006c2abaef.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de grains de cassis déshydratés
- 100 g de sucre roux
- ½ c. à café de bâton de réglisse râpé
- 3 pincées de fève tonka râpée
- 30 g de beurre demi-sel
- 4 œufs
- 5 - 6 gouttes d'Antésite
- 40 g de farine de blé
- 40 g de fécule de maïs
- 10 g de chocolat noir râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 902.5 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Brioche
8 godz.
Clafoutis aux cerises
50min
Flan pâtissier
4h 25min
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Far breton aux pruneaux
2h
Baba au rhum
3h
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Crêpes suzette
2 Std. 15 Min
Gâteau de semoule
2h 45min
Flan brésilien aux œufs
1 godz. 5 min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Cake aux fruits confits
4h