Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 2 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 8 oz mascarpone
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 oz salted butter, room temperature, divided
- 2 tbsp turbinado sugar, divided
- 12 oz fresh blueberries, divided
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 7544 kJ / 1803 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 260 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stout Brownies
45 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1 godz.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Hazelnut Snow Clouds
40 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Pie Crust
5min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 Std. 30 Min
Orange Sugar Cookies
55 min
Gooey Hot Chocolate Cookie
2 Std. 40 Min
Crème Fraîche Apple Pie
2 Std.
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min