Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 2 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 8 oz mascarpone
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 oz salted butter, room temperature, divided
- 2 tbsp turbinado sugar, divided
- 12 oz fresh blueberries, divided
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 7544 kJ / 1803 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 260 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry Cookie Tarts
1h 40 min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Geen beoordelingen
Grisons Barley Soup
55min
Klondike Bars
8u. 45min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 Std. 30 Min
Cinnamon Bread
2h 15 min
Strawberry Almond Gelato
12sa 20 dk
Dutch Baby Pancake
20 min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1h 10 min
Cinnamon and Date Twist
50 min
Goat Cheese Rolls
2u.
Devil's Food Cake
1h 20 min