Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schoggi-Biskuit
- 10 - 15 g Butter, für die Form
- 120 g Weissmehl und etwas mehr für die Form
- 2 Eigelbe
- 4 Eier, ganz
- 140 g Zucker
- 1 Prise Salz (optioneel)
- 1 TL Backpulver, (½ Beutel)
- 20 g Maisstärke
- 20 g Kakaopulver
Füllung und Fertigstellung
- 370 g Sauerkirschen, aus der Dose (Abtropfgewicht), und Saft
- 300 g Puderzucker
- 50 g Kirsch, (Kirschwasser)
- 800 g Vollrahm, gekühlt, sehr kalt
- 400 g Mascarpone
- 300 g dunkle Schokolade
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3748 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1 Std. 30 Min
Schoggi-Roulade mit Orange
3 Std. 45 Min
Erdbeer-Quarktorte
2h 50min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Wiener Schoggi-Sablés
50 Min
Grundteig für Brot
24h 30 min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1 Std.
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30 min
Schoggi-Crème
3h 15min
Schokolade-Kokos-Kuchen
40 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min