Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage noir (à faire la veille)
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre
- 125 g de crème entière
- 75 g de cacao en poudre non sucré
La nougatine pralinée
- 25 g d'eau
- 100 g de sucre
- 100 g d'amandes émondées
- 100 g de noisettes
- 250 g de chocolat au lait, en morceaux
La mousse au chocolat
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- 500 g de crème, 35 % m.g., très froide
La gelée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g d'abricots, dénoyautés
- ¾ de c. à café d'agar-agar (2 g)
La glace à l'estragon
- 1 bouquet d'estragon, frais
- 250 g de lait entier
- 25 g de poudre de lait
- 50 g de sucre
- 20 g de miel
- 25 g de beurre
- 2 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 118 g
- Vetten
- 86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Café glacé
2 godz. 15 min
Carac rouge
19h 30min
Pâté uranais
1h 50min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Charlotte au chocolat et à la banane
Geen beoordelingen
Brocéliande
Geen beoordelingen
Tourte au chocolat-moka
4h 30min
Mini-plumcake au yogourt
40 Min
Tresse russe aux canneberges
3h