Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 500 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau, en dés.
- 170 g de poivron vert, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 170 g de poivron rouge, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 850 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de poudre de paprika
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type), jaune (v. conseil)
- ½ c. à café de sel
- 350 g de riz blanc rond
- 100 g de petits pois verts, frais ou congelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 27.37 g
- Koolhydraten
- 47.83 g
- Vetten
- 29.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
35min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Mini pizzas «Tricolores »
Geen beoordelingen
Lasagnes classiques
2h
Chaussons à la viande
3 Std.
Pizza jambon et champignons
1h 45min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1 Std.
Poulet citron
50min
Cornettes à la viande hachée
30min
Sauce bolognaise
3h 15min