Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 30 g de beurre
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g d'oignons
- 100 g de carottes
- 300 g de ragoût de bœuf, en dés
- 10 g de sauce de soja
- 20 g de vin blanc
-
½
c. à café de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
of ½ de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l) - ½ c. à café de sel
- 100 g de lait
- 40 g de farine fleur
Pâte
- 50 g de beurre
- 20 g de saindoux
- 100 g d'eau
- 270 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- de l’huile, pour frire
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleines au chocolat
30 min
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2 godz. 15 min
Sauce au poivre vert
20 min
Torta di Pane
1 Std. 20 Min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Pizza aux poivrons
1 Std. 55 Min
Rouleaux de printemps
55min
Croissants au fromage
40 min
Sauce béchamel
15min
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
40 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Riz jaune au poulet
40 min