Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie Crust
- 4 oz unsalted butter, chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease
- 2 oz vegetable shortening, chilled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz all-purpose flour
- 2 tsp ultrafine sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 6 - 8 tbsp iced water
- 27 oz bananas (approx. 6 bananas), divided
Banana Filling
- 1 oz orange juice (approx. 1 orange)
- 4 oz unsalted butter, cut into ½ in. pieces, divided
- 24 oz half and half
- 5 oz ultrafine sugar
- 6 egg yolks, from large eggs
- 4 tbsp corn starch
- 1 tsp vanilla extract
- ¼ tsp fine sea salt
Pie Topping
- 2 tsp sugar
- 16 oz heavy whipping cream, chilled
- ¼ tsp vanilla extract
- 4 ½ oz banana, sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)
- ½ oz orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3886.6 kJ / 928.9 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 64.5 g
- Verzadigd vet
- 36.3 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 438.5 mg