![Pane per toast Pane per toast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83938.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro + q.b. per imburrare
- 1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
- 240 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 375 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50min
Panini Varoma
2h 15min
Baguette
4 Std.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Panini allo yogurt con sesamo
1 godz. 30 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Polenta ticinese
45 Min
Pane ticinese
1h 50min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min