Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knoedels
- 120 g melk
- 30 g suiker
- 20 g boter
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 280 g bloem
- ¼ tl zout
- 1 ei
- boter, plus extra om in te vetten
- 16 stukken chocolade (ong. 100 g)
- 500 g water
Kersensaus
- 600 g kersen, ontpit, vers of ontdooid
- 10 - 15 g maïsmeel (zetmeel)
- 30 - 40 g suiker, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 663 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Vegan kruimeldeeg
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10 Std.
Verse zomerse loempia’s
30min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Tomatensaus
40min