Knoedels met chocoladekern en kersensaus
TM5 TM6

Knoedels met chocoladekern en kersensaus

2.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Knoedels

  • 120 g melk
  • 30 g suiker
  • 20 g boter
  • 20 g verse gist, verkruimeld
  • 280 g bloem
  • ¼ tl zout
  • 1 ei
  • boter, plus extra om in te vetten
  • 16 stukken chocolade (ong. 100 g)
  • 500 g water

Kersensaus

  • 600 g kersen, ontpit, vers of ontdooid
  • 10 - 15 g maïsmeel (zetmeel)
  • 30 - 40 g suiker, naar smaak

Voeding
per 1 portie
Calorieën
663 kJ / 158 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
26 g
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten