Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g czerwonej kapusty, pokrojonej na 5 cm kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 10 g oleju
- 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 130 - 140 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 110 - 120 g wody
- 1 - 2 łyżeczki cukru
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżeczka soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 687.3 kJ / 164.3 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 573.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos koperkowy
15 Min
Kulki rybne w marynacie
26 Std. 20 Min
Moczka
45 Min
Sałatka z buraków
2h 10min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1sa 30 dk
Makówki (Makiełki)
35 dk
Zupa z kalarepy
1sa
Kapusta gotowana
30 Min
Kapusta czerwona na ciepło
35 dk
Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi
2h 10min
Kapusta zasmażana
1h 35min
Sos tatarski
5 Min