Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1852 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Bärlauch-Rub
2h 10 min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 min
Bärlauch-Hummus
15min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauchöl
15min
Bärlauchbutter
10min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 Std. 30 Min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Rucolapesto
10min